Via je een kennis werd ik geattendeerd op het Integraal Therapeutisch Centrum te Holten. Hij adviseerde om eens een Gezondheidscheck ITC te ondergaan. Samen met een vriend hebben we dit ondergaan en beleefd.

Vooraf kreeg ik een vragenlijst om de gezondheidssituatie in kaart te brengen. Daarin heb je alle ruimte om specifieke klachten te noteren. Vervolgens heb ik een dagdeel 4 verschillende professionals gesproken. Zij verrichten allerlei metingen en gaan het gesprek met je aan vanuit hun specifieke invalshoek. Je moet dan denken aan een homeopaat, mesoloog, masseur en een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in Quantum Reaction. Het dagdeel hebben we afgesloten met een lekker broodje, meer wijsheid en bewustwording. Op basis van al deze invalshoeken heb ik naast het persoonlijke advies ook een geïntrigeerde heldere rapportage ontvangen.

Het advies wat ik kreeg heeft mij voldoende handvatten gegeven om mijn leefstijl aan te passen op een aantal essentiële onderdelen. Met name op het gebied van de voeding heb ik het roer omgegooid. Ik adviseer iedereen om ook eens zo’n onderzoek te laten ondergaan. Echt de investering waard!! Als je meer wilt weten hierover mag je mij altijd bellen!