Mieke Donicie

Mieke Donicie

Heeft u last van lichamelijke of psychische klachten? Ik werk o.a. met anti-allergie behandelingen, IET behandeling (emotionele en spirituele groei), fytotherapie, voetreflextherapie, Bach Bloesem remedies en een meting van vitamines en mineralen.

Lees meer

Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt voor je verleden en heden, hoe meer je in staat bent om de toekomst te creëren die je zoekt- Celestine Chua

In de Praktijk voor Natuurgeneeskunde Donicie worden bij een eerste consult de volgende zaken met u doorgesproken: uw klacht, ziektegeschiedenis, voedings- en leefgewoonten, verloop van de spijsvertering, energieniveau, psychosociale en emotionele achtergronden. D.m.v. een quantum resonance meting kan er gekeken worden of u een tekort heeft aan vitamines en mineralen. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de tongdiagnostiek. Na het stellen van de natuurgeneeskundige diagnose wordt er in overleg met u een behandelplan opgesteld. Er zijn diverse behandelingen en/ of adviezen mogelijk.

Ik ben lid van de NWP. Kijk voor de vergoeding van uw verzekeraar op www.nwp-natuurgeneeskunde.nl

Na een heftige ziekte en daardoor een bewustwordingsproces heb ik besloten om niet meer verder te gaan in het vakgebied van de Chemische Technologie.
Aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen Noord Nederland heb ik de 5 jarige opleiding Natuurgeneeskunde gevolgd.

Twijfelt u of uw klacht natuurgeneeskundig te behandelen is, neem dan vrijblijvend contact op!

“Bona valetudo melior est quam maximae divitiae”

Goede gezondheid is meer waard dan de grootste rijkdom.

natuurgeneeskunde-donicie

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Donicie

www.natuurgeneeskunde-donicie.nl – 06-23952187