Mindfulness trainingen

Praktische informatie en aanmelden
Omdat ik graag wil dat de workshop voor iedereen toegankelijk is, hanteer ik verschillende tarieven. (*Als de kosten een reden zijn om niet mee te doen zijn, overleg dan met mij over de mogelijkheden)

De kosten bedragen 400,-

Graag na aanmelding via deze site, de aanbetaling van € 200,- doen op NL60RABO0106136666 t.n.v. R.Beldman, ITC Holten

Start bij voldoende deelname: woensdagavond 4 oktober 2023

4, 11, 18,25 oktober 1, 8, 15, 22 en 29 oktober de laatste van deze serie

Het adres waar de workshop gehouden wordt is Fliermatenweg 1, Holten.

Aanmelden noodzakelijk en kan via deze site “contact” of  rita@ritabeldman.nl  .

rita-beldman-1

Deelnemen? Het zijn 9 avonden waarop je echt even tijd hebt om stil te staan bij je leven. Bij je rust of onrust, bij je (vele onbewuste?) gedachten over jezelf, of anderen. Het zijn avonden waarop je nog beter leert om de rust te pakken, piekeren te verminderen,  onrust aan te pakken door veel meer in het NU te leren leven. Je gaat je nog meer bewust worden van het leven en hoe jij er in staat. Kijk bij ‘recensies workshops’ wat anderen ervan vonden. Denk je dat een groepsworkshop niet bij je past. Leuk, dat zijn je gedachten, die kunnen je ervan weerhouden om mee te doen. In je hele leven sta je in contact met de buitenwereld. Door die buitenwereld in een kleine groep binnen te halen en een veilige manier van samen leren en ervaren te creëren, is het ook wat voor jou. Echt wel. Je mag ervan uitgaan dat je leert bewuster liefdevoller voor jezelf en voor anderen te worden. Heb je een drukke baan, mopper je regelmatig op je kinderen of partner? Doe mee. Het gaat zelfs je relatie verbeteren. Voel je je juist alleen omdat je zo het leven tot nu toe hebt geleefd, kom en doe mee en leer hier dan al hele mooie mensen kennen. Heb je vaak ruzies en snap je niet waarom, doe mee zodat je meer inzicht krijgt in die lastige situaties. Wil je leren je minder druk te maken, relaxter te leven, doe mee. Wil je meer lol en plezier in het leven, doe mee. Je denkwijze wordt echt positiever, wens je dat, doe mee. Enz. Enz.

Mail: rita@ritabeldman.nl

Het is prettig als je makkelijk zittende kleding/schoenen aan hebt. Rita zorgt voor stoelen en de rest.

Kosten zijn € 400,-. Hierbij zit inbegrepen: De 9 avonden  van 19.00  – ±21.30, inclusief de koffie, thee en lekkers. Je betaalt 200,- euro op NL60 RABO 0106136666 als aanbetaling, de rest van de kosten mogen bij binnenkomst betaald worden of ook voor aanvang via de bank. Dan ligt er een nota klaar op de eerste dag.

Van te voren schriftelijk aanmelden is noodzakelijk in verband met het maximum aantal deelnemers.

Training wordt gegeven door Rita Beldman.

Inschrijven

Je schrijft je in voor de workshop Mindfulness door het invullen, ondertekenen en terugsturen van het inschrijfformulier. De datum waarop het inschrijfformulier binnenkomt bepaalt je plaatst op de deelnemerslijst. (op volgorde van binnenkomst).

  • De kosten voor de cursus (is inclusief koffie en thee en lekkers) bedragen €400,- incl. BTW.
  • Maak als aanbetaling € 200,- over op bank RABO t.n.v. R. Beldman NL60RABO 0106136666.
  • Het tweede deel € 200,- kan contant betaald worden op de eerste dag van de cursus, of voor aanvang voldoen op bovengenoemde rekening. De factuur ligt dan klaar.
  • Als de cursus niet doorgaat, wat de reden daarvan ook is en je hebt geld overgemaakt, wordt het hele aanbetaalde bedrag natuurlijk per omgaande teruggestort.
  • Na ontvangst van je reservering en aanbetaling ontvang je een bevestiging.
  • Als je zelf afmeld binnen een maand voor de start dan zijn er helaas wel kosten aan verbonden.
  • Deelname op eigen risico.

Inschrijven voor de Mindfulness training: klik HIER