Wat heb ik veel geleerd en wat hoop ik nog meer te leren, vooral wat het doet met mijn lichaam.

De bodycheck, meditatieve momenten, de concentratie oefeningen waren heerlijk.

Wat zijn gedachten? Wat doen ze met me? Ik heb geleerd om mijn gedachten te accepteren, ze toe te laten en ze ook te laten gaan. Ik pas het dagelijks toe, op korte momenten waarop ik ergens moet wachten, bijvoorbeeld in de file, of in de rij bij de supermarkt.  Ik ben rustiger geworden. Er was veel informatie waarin ik me nog graag meer verdiep. MOETEN  mag weg uit mijn woordenschat . Ik wandel bewuster, heb meer aandacht voor wat ik zie. Ik hoor het water bij het zwemmen, ik zie het water en ik voel het bewuster. Heerlijk in het NU. NU is NU en SO WHAT hoor ik nog vaak in mijn hoofd.

Ik stel veel meer grenzen voor mijzelf.

Heb er veel aan gehad.

Myrthe Vriezenveen, december 2014