Oberon Pathfinder gezondheidsscan

De Oberon is op dit moment één van de meest geavanceerde systemen om een diagnose te stellen. Het wordt ‘Non-Lineaire Diagnostiek’ genoemd.

De Oberon Pathfinder scan maakt het mogelijk om beginnende ziekteprocessen en disbalans te herkennen nog voordat het op fysiek niveau zichtbaar is. Gezondheid kunnen wij ‘monitoren’ met de Oberon-scan.

Volgens de natuurgeneeskunde ontstaat ziekte in de regel niet ineens, maar ontwikkelt het zich langzaam! Hoe meer en langer de vitaliteit van een mens wordt onderdrukt, hoe minder goed het afweersysteem zal gaan functioneren. In het begin gaat het meestal om vage klachten of symptomen als vermoeidheid, hoofdpijn, pijnlijke spieren, slechte adem etc. Dit zijn al signalen van het lichaam dat het uit balans is en meestal zijn we ons dat niet voldoende bewust of we doen er niets mee. De Oberon Pathfinder scan pikt deze signalen feilloos op en geeft aan waar de oorzaak zit.

Met behulp van een koptelefoon worden miljarden frequenties het lichaam in gestuurd. De kennis komt uit de ruimtevaart waar men er van uitgaat dat het menselijk lichaam uit een elektromagnetisch raamwerk bestaat, dat kan reageren op signalen. Elk orgaan en iedere cel heef zijn eigen unieke trillingen. De uitwisseling van informatie tussen het orgaan en de omgeving wordt in een grafiek op het scherm getoond.

De Oberon scan is geen vervanging van een CT- of MRI-scan het kan wordt gebruikt ter ondersteuning. De Oberon voldoet in Duitsland aan alle eisen voor medische apparatuur.