Zielsgelukkig Zijn. Hoe doe je dat?

zielsgelukkig
Er zijn veel verschillende manieren van denken, voelen en ervaren.

In dit boek (2019) word je meegenomen in de gedachtenstroom die voor de schrijfster vanzelfsprekend is geworden. Op vele manieren heeft ze mogen onderzoeken en ontdekken wat er in het leven nodig is om zielsgelukkig te Zijn. Die ontdekkingstocht eindigt nooit. Maar de ingrediënten voor het recept Zielsgelukkig Zijn, wil ze graag met je delen.
De beschreven en aangereikte dingen in dit werkboek, geven je de mogelijkheid om anders naar jezelf, je verdriet, je leven of problemen te kijken en zo vorm te geven aan jouw eigenheid precies zoals je bedoeld bent.
Er zijn jou al velen voorgegaan, wees nieuwsgierig naar wat het je brengt en kies voor geluk of besluit dat je ziel geluk verdient.

Bestellen
Stuur een mail naar: rita@ritabeldman.nl  (Graag vermelden of je een gesigneerd exemplaar wenst)

De kosten zijn €12,50,- bij afhalen en extra porto als het per post opgestuurd moet worden (dan graag het bedrag overmaken op NL60RABO 0106136666 en vermeld je naam, adres en postcode en je ontvangt na je betaling je boek per post)

Veel leesplezier,
Rita

 

De kracht van beweging, voeding en geest op gezondheid.

Dit boek (2012) met informatie over de kracht van  beweging, voeding en geest op gezondheid is een mooi werkboek voor mensen die actief willen werken aan hun gezondheid. Het is ook geschikt voor (psychosociale) hulpverleners en mensen die begeleiding bieden op het gebied gezondheid en welzijn.

De auteur is natuurgeneeskundig therapeut en schrijft een persoonlijk verhaal. Zij beschrijft o.a. hoe het proces van ziek worden zich in de mens kan ontwikkelen, wat de invloed is van bijvoorbeeld (gebrek aan) eigenwaarde en /of (zelf) vertrouwen op gezondheid. Zij geeft aan wat er kan gebeuren bij zorgen en stress en hoe hiermee om te gaan Er zijn leuke oefeningetjes om tot zelf reflectie te komen. De lezer kan op een doeltreffende manier werken aan het verbeteren van het gevoel van welzijn en gezondheid.

Dit werkt door op zowel het lichamelijke, geestelijke en spirituele vlak. De teksten worden vergezeld van thema’s die uitleggen geven over beschreven processen; visualisaties zijn ingekaderd en hier en daar is een mooie foto opgenomen. een handig werkboek ter ondersteuning van een ieder die actief aan de slag wil met gezond leven.

Recensent: L. Stor

Bestellen
Stuur een email naar: rita@ritabeldman.nl (Graag vermelden of je een gesigneerd exemplaar wenst)

De kosten zijn €10,- (bij afhalen) en 13,- bij opsturen (dan graag het bedrag overmaken op NL60RABO 0106136666 en vermeld je naam, adres en postcode en je ontvangt na je betaling je boek per post)

Veel leesplezier,
Rita

 

 

De kracht van beweging, voeding en geest op gezondheid