Dave Berendijk, osteopaat

Ilonkafotografie-pregnantdaveendanique-54.jpg

 

www.osteopathieberendijk.nl

Keizersweg 25

7451CS Holten

telefoon: 0623340649

 

Mijn naam is Dave Berendijk, ik heb 5 jaar lang topsport beoefend en heb hierbij de nodige blessures opgelopen. Ik ben hiervoor behandeld maar ik ben nooit goed van mijn klachten afgekomen, tot dat ik naar een osteopaat ben gegaan. Ik ben toen geïnspireerd geraakt over het menselijk lichaam en de manier waarop osteopaten kijken naar het lichaam als één geheel. Door de ervaring met osteopathie ben ik gestart op het College Sutherland te Amsterdam en ben ik hier begonnen aan de Medische Basiskennis opleiding om daarna door te stromen in een 6 jarige durende studie voor osteopathie.
Sinds september 2022 ben ik werkzaam als osteopaat.

 

Lees verder

Wat doet een osteopaat?

Osteopathie is een manuele geneeswijze waarbij een osteopaat het lichaam onderzoekt op bewegingsbeperkingen en of deze in relatie staan met uw klachten. Alles in het lichaam heeft een bepaalde beweeglijkheid nodig om goed te functioneren.
De osteopaat behandelt mensen met behulp van zijn handen. Hierbij zet hij met zijn kennis van o.a. de anatomie, fysiologie, neurologie en embryologie, het lichaam aan tot zelfgenezing en optimalisatie van alle systemen.

 

 

Keizersweg 25
7451 CS Holten