“Leef mindful de Liefde die al in je is”

Er is geen workshop gepland op dit moment

Weer genieten van het leven?
Liefdevol en bewuster omgaan met je zelf, je kinderen en je partner?

Een week vol inspiratie, plezier en ontdekkingen.

Wat kun je hier ervaren?

We leven allemaal in een omgeving die steeds sneller verandert en waarin veel van ons verwacht wordt. In die maalstroom is het belangrijk dat we voeling houden met onze eigen gevoelens en behoeften, met wat we diep van binnen echt belangrijk vinden en waar we dan ook liefdevol naar handelen.

Op Les Renardières adem je mee op het ritme van de natuur. Door de stilte in jezelf toe te laten en heel dicht in de natuur te leven, vind je weer een stukje innerlijke rust en kom je in een dieper contact met jezelf en leer je weer liefdevol te kijken naar jezelf en de mensen om je heen. Je ervaart het prachtige in jezelf en tegelijk dat wat je niet zo leuk vindt. Je ervaart kracht, inspiratie en volop pracht.
Een bezinningsweek waarin op vele manieren en in een heel ontspannen sfeer een programma wordt aangeboden.

Hoe ziet de week er uit?

Een week boordevol afwisseling. Voor het ontbijt nodig ik je uit om te ontspannen d.m.v. onder andere dru-yoga, mindfulness- visualisatie- en meditatieoefeningen met uitzicht op de opgaande zon over de bergen.

Na het ontbijt èn na de avondmaaltijd word je geïnspireerd om d.m.v. diverse werkvormen (o.a. mindful oefeningen, energie oefeningen, werken met je schaduwkant, familie-opstellingen, helende reis, mir-methode, massage, wandelen en creatief bezig zijn) inzichten te krijgen in je diepste verlangens, je eigen spiritualiteit, je belemmeringen, je blinde vlekken en dat om te zetten naar een tevreden, blij leven en een liefdevolle relatie met je zelf, je kinderen, je partner en je verdere omgeving. Na de lunch kun je er lekker op uit gaan (o.a. heerlijke bosbessen plukken, biologische kruidenthee kopen, watervallen bekijken) met een boek bij het zwembad gaan liggen, of onder de notenboom neerstrijken.

Ook kun je je inschrijven (inbegrepen) voor een helende reis, deze is individueel. Je kunt aan elk programma onderdeel mee doen. Maar als je merkt dat rust en alleen zijn op dat moment het belangrijkste is, dan is dat ook prima.

Je bent altijd vrij om te doen wat je wilt.

Wanneer en voor wie?

Je hebt geen ervaring nodig. Er is in totaal plaats voor 10-12 personen in de huisjes. Je deelt een huisje met anderen. Wil je samen met je partner een week er op uit, dat kan ook in deze week. Hebben jullie zin om je relatie te belichten, heeft je relatie een nieuwe uitdaging of een liefdevolle kijk nodig, je bent van harte welkom.

Waar?

Op Les Renardières, een beschutte plek gevat in de ongerepte natuur van de Corrèze in Frankrijk. Daar waar de Dordogne ontspringt, in het hart van Frankrijk. Een gebied waar de rust nog doorklinkt in het levensritme. In de eenvoudige huisjes, met Franse charme ingericht voel je je direct thuis.

Les Renardières ligt op 8km van Egletons (tussen Brive en Clermont Ferrand). U gaat hier op eigen gelegenheid naar toe. Wel is er een mogelijkheid om, in overleg, samen te rijden. Meer info over de plek en de omgeving zie: www.lesrenardieres.com.

De Coach

De coach die met je op weg gaat om je te inspireren is: Rita Beldman:

Rita heeft een praktijk voor mesologie, mindfulness en dru-yoga en heeft ervaring in het begeleiden en coachen van mensen en het geven van workshops.

Met HBO maatschappelijk werk, mesologie, dru-yoga en verschillende intuïtieve trainingen als basis, begeleidt ze mensen, om weer vanuit eigen kracht, eigen Bron, fit en vol enthousiasme het leven liefdevol en mindfulness te leven. Zodanig dat de relatie met jezelf en de ander weer vrolijker, boeiender, bewuster, intenser en liefdevoller wordt.

Haar 2 dochters en haar beide kleindochters zijn haar grote spiegels en haar vrije tijd vult ze in met sportief en creatief bezig zijn op verschillende fronten en af en toe oppassen op haar kleindochter Norah.

Kosten

De kosten van de totale week, op basis van volpension zijn ……..= p.p. Kom je met je partner dan betaal je ieder ……… p.p. (slaap je bij elkaar in bed).

Hierbij zijn inbegrepen:

de kosten van 6 overnachtingen, het cursusprogramma, thee, de maaltijden op basis van volpension en het gebruik van alle voorzieningen op Les Renardières (fietsen, zwembad, visvijver etc.). Paardrijden is mogelijk, hiervoor moet apart betaald worden.

Hoe te reserveren? Helaas niet mogelijk op dit moment.

 

Vul het reserveringsformulier in.

Voor meer informatie kun je mailen naar: rita@ritabeldman.nl

Medio september 2023 (datum volgt) Aankomst zondag vanaf 16.00 uur.
Vertrek zaterdag vóór 11.00 uur
Linnengoed is bij de prijs inbegrepen (bedlinnen, handdoeken, keukenset).
Prijzen zijn inclusief gas/water /enz.
Alle maaltijden en thee tijdens de workshops zijn inbegrepen.
Eindschoonmaak is ook inbegrepen, als het huisje netjes wordt achtergelaten.
(zo niet dan betaal je 45,= voor de schoonmaak per huisje)
Adres: Messence, 19300 Moustier-Ventadour, France. Téléphone+33 555.93.25.36,