Lieve Dru Yoga liefhebbers

Hoe bijzonder, een eigen yoga ruimte in een prachtig huis met hout op de vloer en leem aan de muur in een heerlijk stille omgeving.

Daar gaan we de komende tijd heel veel van genieten.

Vanaf dinsdag 3 september 2019 gaan we weer van start. De middaggroep is van 13.00 tot 14.30 en de avondgroep is van 19.00 tot 20.30 uur. Vijf minuten voor tijd staat de thee klaar.

Let op: het adres is Fliermatenweg 1 in Holten

Dru Yoga wordt op dit moment niet gegeven

Deze 10 lessen kosten € 130,- en worden de eerste les contant betaald. Losse lessen (in overleg) kosten €15,00 per keer.

Neem een lekker warm dekentje mee om onder te liggen tijdens de meditatie/ontspanning, er zijn yoga matten en kussens aanwezig. Er zijn per september 2019 enkele plekjes vrij in beide groepen. Dus als je iemand kent die er aan toe is om zichzelf 1½ uur per week rust te gunnen, lekker te bewegen, te voelen hoe je ademt en te ervaren hoe je je zelf die rust kunt aanleren, vertel hen dan a.u.b. dat er plek is.

Voor ieder geldt: doe een serie lessen mee en ervaar hoe heerlijk het is om Dru yoga te doen. Opgeven het liefst via deze site hieronder of via mail: r.lambooy@icloud.nl of via Facebook. Voor iedereen een hele fijne zomer  toegewenst met genieten van elk moment in het NU.

 

Aanmelden voor de cursus Dru-Yoga? Klik hier!

 

Gezondheid, liefde en Licht toegewenst.

Welkom,

Rita Beldman