Magda Louwerse – klassieke Homeopathie

Magda Louwerse

Mijn naam is Magda Louwerse. Als Klassiek Homeopaat behandel ik o.a. hooikoorts, infecties en klachten door stress, de overgang, angst, verdriet en vermoeidheid.

Evenals ontwikkelings-en gedragsproblemen bij kinderen.
Een afspraak maken?: 06-44221396

Lees meer

Homeopathie een zachte effectieve geneeswijze

Met veel plezier werk ik sinds enkele jaren in het ITC als Klassiek Homeopaat. Het geeft zoveel voldoening en maakt me zo enthousiast als ik keer op keer merk hoe effectief de homeopathie is.

Iedere behandeling is op de patiënt individueel afgestemd. Het is geschikt voor jong en oud en u kunt bij mij terecht voor alle lichamelijke en psychische klachten. Enkele voorbeelden daarvan zijn: angsten en fobieën, acute ontstekingen, astma, hormonale klachten, klachten in de zwangerschap, ziekte van Pfeiffer, slapeloosheid.

Kinderen

Homeopathische middelen werken heel goed bij kinderen. Kinderen staan nog heel dicht bij hun eigen wezen en hun gevoel en reageren heel primair. Ook het zelfherstellend vermogen is bij kinderen vaak groter dan bij volwassenen. Klachten die ik bij kinderen behandel zijn o.a.: terugkerende verkoudheden, veelvuldige oorontstekingen, bronchitis, allergieën, astma, constipatie, diarree, slaapproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn bij schoolgaande kinderen.

Ook gedrags- en ontwikkelingsproblemen kunnen met homeopathie goed behandeld worden zoals: angsten waaronder faalangst,agressie en driftbuien, hyperactiviteit, onzekerheid, concentratiestoornissen, verdriet, gevolgen van gepest worden. Kinderen komen door de behandeling lichamelijk en psychisch weer beter in balans.

Homeopathie, de kracht van subtiele geneeskunst