Paul
Op advies van een hele goede vriend, heb ik een afspraak gemaakt met Rita Beldman.
Ik had nergens last van (althans dat is wat ik toen dacht). Ik was alleen veel te zwaar en had onwaarschijnlijk lang en hard gewerkt, maar voelde me kiplekker.
Totdat de metingen van mijn lichaam begonnen en de redenen waarom ik zo hard gewerkt had en waarom ik veel te zwaar was.

Inmiddels 6 maanden verder en een totaal ander mens aan het worden. Doordat de celstructuur grotendeels is opgeschoond en er een flink aantal barrières zijn geslecht die in mijn jeugd hebben plaatsgevonden, denk ik over een aantal zaken inmiddels anders. Leef anders. Sport veel meer en deze combi heeft er al in geresulteerd dat ik me geestelijk, lichamelijk behoorlijk beter ben gaan voelen en vlot 25-30 kg gewicht ben kwijt geraakt.

De metingen gaven aan dat een aantal organen totaal uitgeput waren en sommigen andere organen dringend ondersteuning van mineralen en vitamines nodig hadden.

Het is de combi van mesologie en NAET therapie die dit geweldige resultaat tot gevolg heeft gehad. Inmiddels ben ik zoveel te weten gekomen over dit onderwerp, dat in therapie gaan ook simpelweg ziektes voorkomt.

Ik kan het iedereen aanraden en Rita Beldman doet haar werk met grote vaardigheid en passie.