Je kent het wel, drukke baan, geen 9 tot 5 mentaliteit, vaak buiten de deur eten en voordat je het weet ben je ieder jaar 3 kilo zwaarder.

Bij toeval kwam ik Rita tegen en heb een gezondheidscheck ITC ondergaan.

Ik ben bij 3 verschillende therapeuten geweest in één ochtend en iedere therapeut keek vanuit zijn of haar eigen professie.

De klassieke homeopaat heeft mij veel inzicht gegeven in mijn erfelijke verleden en wat dit voor invloed heeft op mijn huidige denken en functioneren.

Met de quantum reaction kon ik op het beeldscherm zien, hoe mijn organen functioneren op een schaal van 1 tot 6. Hier werd mij duidelijk welke roofbouw ik op mijn lichaam had gepleegd. Vervolgens een ontspannende massage gehad en aansluitend een onderzoek bij de mesoloog. Hier werd ik wakker geschud. Er zijn tekorten gemeten.

Nadat ik het integrale rapport had ontvangen heb ik de knop radicaal omgezet. Onder inspirerende en professionele leiding van Rita heb ik mijn overgewicht met 40 kilo verlaagd.

Door mijn succes is dit virus ook overgegleden op een aantal klanten en vrienden van mij, die ook verrassende resultaten hebben behaald!

Rita, je bent mijn kanjer!
Hennie Bruinshorst
LMT lid en Regiodirecteur accon■avm adviseurs en accountants