Informatie

Rita is lid van het LVNT

KVK: 08198320

RBCZ: 601025
LVNT: 98.143

CPION: SHO 88975-87737

  

Downloads

Contact

Rita Beldman
Fliermatenweg 1
7451 NH Holten
Mail: rita@ritabeldman.nl

Routebeschrijving

Vanuit de richting Apeldoorn (A1) volgt u Enschede. Neem de afslag Holten-Lochem. Volg Holten. Dan afslag Holten (wordt Larenseweg), na  de rotonde eerste weg rechts (het Landeweerd) bij splitsing rechts aanhouden (Liezenweg) einde weg links ( Fliermatenweg) na 80 meter links kunt u het terrein oprijden en  parkeren op het terrein.

Vanuit de richting Enschede (A1) neemt u afslag Holten-Markelo richting Holten. U rijdt steeds rechtdoor op de tweede  rotonde gaat u links, en meteen rechts (Aalpolsweg) De Aalpolsweg blijft u vervolgen totdat de weg overgaat in de Fliermatenweg, na 150 meter rechts kunt het terrein oprijden en parkeren op het terrein.

Holten heeft een NS station, naar de praktijk is ongeveer 15-20 minuten lopen. U loopt met de rug naar het station, het dorp in en volgt over de rotonde de Larensweg. Op de volgende rotonde gaat u naar links, dat is de Beusebergerweg, deze weg (met scherpe bocht naar rechts) volgt u tot de eerste kruising net buiten het dorp, hier gaat u rechts, dit is de Fliermatenweg. U loopt 100 m. en dan is het het inrit aan de rechterkant no. 1

Een veilige reis en tot ziens!

 

Contactformulier