Lieve familie, cliënten en bekenden,

Graag wil ik je informeren over een voor mij zeer grote stap voorwaarts waarin jij een belangrijke rol kunt spelen.

Jij weet dat ik alweer bijna 25 jaar werk als therapeut en dat doe ik met enorm veel plezier en geluk. Mensen blij en gezond maken – en houden! – is voor mij een levenstaak.

In de afgelopen jaren ontvang ik in de praktijk steeds meer mensen met ernstiger ziektebeelden. Situaties die vragen om een diepgaander analyse en aanpak die voldoet aan de stand van de techniek van deze tijd.

Al enige tijd loop ik dan ook met de gedacht om een Oberon Pathfinder* aan te schaffen – een state-of-the-art scanner uit Duitsland.

Dit fantastische apparaat heb ik al een paar keer getest in de praktijk en het levert een verbluffend resultaat op waarmee we veel beter inzicht hebben in wat er aan de hand is en op welke wijze we aan de slag moeten!

Maar…. Dit apparaat is erg duur. Het kost ongeveer € 35.000,- en die kan ik niet zo op tafel leggen. Daarom wil ik je het idee als financiering (crowdfunding) voorleggen:

Ben je bereid om mij € 500,- voor te schieten zodat ik de Oberon Pathfinder kan aanschaffen?

In ruil daarvoor onderga je twee keer een sessie van 2 uur met de Oberon scanner bij mij in de praktijk. Hiervoor ontvang je een rekening die je kunt indienen bij jouw ziektekostenverzekering zodat je de behandelkosten krijgt vergoed.

Dus: per saldo kost het je niets…;-)

Hoe doe je mee aan crowdfunding van de Oberon Pathfinder?

Als je nu meteen met ’ja!’ antwoordt en mij een berichtje stuurt of direct geld overmaakt dan bel ik je meteen op voor een afspraak voor de twee sessies!

  • Maak het bedrag van € 500,- over op rekeningnummer: NL02ABNA0504649523.
  • Vermelding van GIFT en jouw TELEFOONNUMMER
  • Ik neem meteen contact op.

Wil je eerst meer weten hoe het werkt en wat het precies doet? Bekijk dan het filmpje op deze pagina voor een uitgebreide uitleg en een interview voor De Wijzen Van Het Oosten.

Voel je er niets voor, even goede vrienden. Dan dank ik je voor jouw aandacht en tijd.

Natuurlijk ben je altijd welkom om een afspraak te maken voor een behandeling of scan.

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie!

Met vriendelijke groet,

Rita Beldman
Keizersweg 25
7451CS Holten

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wat doet de Oberon Pathfinder?

Het menselijk lichaam bestaat uit een elektromagnetisch raamwerk dat reageert op signalen. Elk orgaan, elke cel heeft zijn eigen unieke trillingen.

Met behulp van een koptelefoon stuurt de Oberon Pathfinder miljarden frequenties het lichaam in. De uitwisseling van deze informatie tussen het orgaan en de omgeving wordt op het scherm getoond.

Via computermodellen krijg je een driedimensionaal beeld van de inwendige organen. Het Oberon systeem breng binnen 30 minuten alle frequenties in beeld en geeft een complete gezondheidsanalyse op het beeldscherm, dat door de therapeut dan wordt uitgelegd.

Het onderzoek is pijnloos, ongevaarlijk en ook geschikt voor kinderen.

Integraal Therapeutisch Centrum Holten