Zielsgelukkig Zijn, hoe doe je dat?

Dit boek met informatie over een gedachtestroom die voor de schrijfster vanzelfsprekend is geworden. Ze heeft op vele manieren mogen onderzoeken en ontdekken wat er in het leven nodig is om Zielsgelukkig te kunnen Zijn. Vanuit IK (ziel) en de schrijfster worden  ingrediënten aangereikt, die je misschien kunnen helpen bij de ontdekkingstocht naar Zielsgeluk, die nooit eindigt. Het is een mooi werkboek geworden voor mensen die actief willen werken aan hun (psychische en spirituele) gezondheid. Het is ook zeer geschikt voor (psychosociale-) hulpverleners en mensen die begeleiding bieden op het gebied gezondheid en welzijn.

De auteur is natuurgeneeskundig therapeut (mesoloog en PNI therapeut), Dru-yoga lerares en mindfulness trainer, ze  schrijft een persoonlijk verhaal. Zij beschrijft o.a. hoe onverwerkte emoties het proces van ziek worden in de mens kan ontwikkelen, wat de invloed is van negatieve gedachten stroom over jezelf, op je lichamelijk functioneren.  Ze reikt informatie aan over de mogelijkheid anders naar jezelf, je verdriet , je leven of je problemen te kijken en zo vorm te geven aan jouw eigenheid, precies zoals je bedoeld bent. Er zijn leuke oefeningetjes om tot zelfreflectie te komen. De lezer kan op een doeltreffende manier werken aan het verbeteren van het gevoel van welzijn en gezondheid.

Dit werkt door op zowel het lichamelijke, geestelijke en spirituele vlak. De teksten worden vergezeld van thema’s die uitleggen geven over beschreven processen; in kaders staan oefeningen en visualisaties en hier en daar is een mooie foto opgenomen. een handig werkboek ter ondersteuning voor iedereen die actief aan de slag wil met gezond leven.

 

Bestellen
Het boek “Zielsgelukkig Zijn, hoe doe je dat?” via:

Bol.com of via deze site door een mail te sturen naar: r.lambooy@icloud.com

Kosten zijn 19,50 incl. verzendkosten.

Zonder verzendkosten is de prijs 15,- (afhalen)

 

Zielsgelukkig Zijn, hoe doe je dat?