Een workshop Frankrijk van Rita is een echte aanrader!!
In een dieptepunt van mijn leven ben ik een week naar Frankrijk geweest met deze workshop
en ik kwam er als herboren van terug.
We begonnen de dag met yoga in de buitenlucht, meestal met een opkomende zon, een heerlijk
ontspannen begin van de dag daarna was er een overheerlijk ontbijt.
In de ochtend was er altijd een programma vaak met opdrachten die je een beter inzicht in jezelf gaven en door de reactie’s van de anderen gaf dat stof tot nadenken.

Na een lunch waar altijd alles in overvloed aanwezig was had je dan de hele middag voor jezelf, met een boek bij het zwembad, of bij je huisje blijven of van een wandeling gaan genieten in de ontzettend mooie rustige omgeving, echt onvoorstelbaar stil was het daar!!
De mogelijkheid was ook nog om een individueel middagprogramma te volgen.
Nadat ieder zijn eigen weg was gegaan zaten we weer samen aan het diner, dat ook iedere keer weer een smaakvolle verrassing was.
‘s avonds was er altijd een programma waarin je weer meer van jezelf leerde ontdekken op verschillende manieren, ik heb het ook als heel plezierig ervaren hoe respectvol iedereen met elkaar omging en tijd nam om te luisteren naar de ander dit kwam mede wel door Rita’s jarenlange ervaring en deskundige rustige aanpak.
Daarna ging ieder zijn eigen weg, soms werd er bij maanlicht nog even onder het genot van een wijntje de dag door genomen voor wie daar zin aanhad.
Een week om nooit te vergeten, dat gebeurt ook niet wat in het dagelijkse leven heb je regelmatig dat je terug denkt aan bepaalde dingen die je in die week een andere kijk heeft gegeven in bepaalde situatie’s.

Rita, bedankt het was en is ONVERGETELIJK zoveel leuke en leerzame herinneringen heb ik eraan!!!