Mindfulness trainingen

rita-beldman-1

Woensdag 4 september 2019 start de volgende serie van 9 woensdagavonden. Op 4, 11, 18, 25 september 2, 9, 30 oktober en  27 november en 4 december is de laatste avond.

Deelnemen?

Mail: r.lambooy@icloud.com

Het is prettig als je makkelijk zittende kleding/schoenen aan hebt. Rita zorgt voor matjes, kussentjes en de rest.

Kosten zijn € 395,-. Hierbij zit inbegrepen: De 9 avonden  van 19.00  – ±21.30, inclusief de koffie, thee en lekkers. Je betaalt 175,- euro op NL60 RABO 0106136666 als aanbetaling, de rest van de kosten mogen bij binnenkomst betaald worden of ook voor aanvang via de bank. Dan ligt er een nota klaar op de eerste dag.

Van te voren schriftelijk aanmelden is noodzakelijk in verband met het maximum aantal deelnemers zie onder workshops Rita.

Training wordt gegeven door Rita Beldman.

Inschrijven

Je schrijft je in voor de workshop Mindfulness door het invullen, ondertekenen en terugsturen van het inschrijfformulier. De datum waarop het inschrijfformulier binnenkomt bepaalt je plaatst op de deelnemerslijst. (op volgorde van binnenkomst).

  • De kosten voor de cursus (is inclusief koffie en thee en lekkers) bedragen €395,- incl. BTW.
  • Maak als aanbetaling € 200,- over op bank ABN/AMRO t.n.v. R. Beldman NL60RABO 0106136666.
  • Het tweede deel € 195,- kan contant betaald worden op de eerste dag van de cursus, of voor aanvang voldoen op bovengenoemde rekening. De factuur ligt dan klaar.
  • Als de cursus niet doorgaat, wat de reden daarvan ook is en je hebt geld overgemaakt, wordt het hele aanbetaalde bedrag natuurlijk per omgaande teruggestort.
  • Na ontvangst van je reservering en aanbetaling ontvang je een bevestiging.
  • Deelname op eigen risico.

Inschrijven voor de Mindfulness training: klik HIER