De kracht van beweging, voeding en geest op gezondheid.

Dit boek met informatie over de kracht van  beweging, voeding en geest op gezondheid is een mooi werkboek voor mensen die actief willen werken aan hun gezondheid. Het is ook geschikt voor (psychosociale) hulpverleners en mensen die begeleiding bieden op het gebied gezondheid en welzijn.

De auteur is natuurgeneeskundig therapeut en schrijft een persoonlijk verhaal. Zij beschrijft o.a. hoe het proces van ziek worden zich in de mens kan ontwikkelen, wat de invloed is van bijvoorbeeld (gebrek aan) eigenwaarde en /of (zelf) vertrouwen op gezondheid. Zij geeft aan wat er kan gebeuren bij zorgen en stress en hoe hiermee om te gaan Er zijn leuke oefeningetjes om tot zelf reflectie te komen. De lezer kan op een doeltreffende manier werken aan het verbeteren van het gevoel van welzijn en gezondheid.

Dit werkt door op zowel het lichamelijke, geestelijke en spirituele vlak. De teksten worden vergezeld van thema’s die uitleggen geven over beschreven processen; visualisaties zijn ingekaderd en hier en daar is een mooie foto opgenomen. een handig werkboek ter ondersteuning van een ieder die actief aan de slag wil met gezond leven.

Recensent: L. Stor

Bestellen
Het boek “De kracht van beweging voeding en geest op gezondheid” via:
E-mail: r.lambooy@icloud.com

 

De kracht van beweging, voeding en geest op gezondheid