Vind je het fijn om even wat support of feedback te krijgen? Dan is deze workshop wat voor jou!

Workshop/Training van 10 weken  (‘s middags voor jongeren en ’s avonds voor iedereen)Mindfulnes met ACT onderdelen erin verwerkt.

Je krijgt hele praktische informatie en gerichte, opgewekte oefeningen aangereikt, waar je thuis meteen mee aan de slag kunt!

Hoe blijf jij ontspannen en relaxt in een wereld waarin het leven niet zo duidelijk is, (hoe voed jij, als volwassene je kinderen op), hoe ga jij om met vrienden/ vriendinnen/collega’s (die irritant doen)? Durf jij jezelf een spiegel voor te houden? Ken jij jezelf echt? Doe jij wat je echt wilt doen, of pas jij je constant aan? Een deel zal je in deze workshop helder krijgen. En sorry, het zal ook weer vragen oproepen. Maar ik beloof je, dat je ruimte zult krijgen om je vragen te stellen. Omdat ik zelf in het verleden, in groepen en op deze manier, veel leerde wil ik dat graag aan iedereen, jong en ‘oud’ doorgeven.

 Als je nu denkt dat in een groep iets leren niet bij je past? Let op: dat is een idee, een gedachte die door allerlei redenen kan ontstaan (angst? onzekerheid?). Het maakt niet uit waar die gedachte vandaan komt, laat het niet de reden zijn om niet mee te doen. In een groep dingen aangaan is namelijk juist heel leerzaam. Je wil je graag fijn voelen en handhaven in de maatschappij en de hele maatschappij bestaat uit meerdere groepen, meerdere mensen en is niet een individueel iets.
Je hoeft niet bang te zijn dat de verhalen van anderen jou ziek of ongelukkig maken, of dat jou verhaal niet leerzaam of nuttig is voor anderen. Dat is ook een idee, ook daar gaan we mee bezig.
Daarom vind ik het geven van een groepstraining zo leuk en zeker leerzaam. Zie bij ‘testimonials’ de reacties hoe anderen het hebben ervaren.

Hoe ziet het er uit?
We zullen 10 middagen/avonden bij elkaar komen, waarvan je ook zoveel mogelijk alle bijeenkomsten verwacht wordt aanwezig te zijn, omdat het missen van een avond jammer voor jezelf is, maar zeker ook voor anderen, omdat jouw bijdrage in de groep ook belangrijk is.

De avonden bevatten o.a.:
(1) informatie over oorzaken van o.a.: bozig doen, down voelen, stressig zijn, paniekaanvallen, als onzekerheid de overhand heeft, angsten je leven beïnvloeden, het niet weten enz. Zowel uitleg over het fysieke, als de gevolgen in emotioneel functioneren ervan. Natuurlijk ook wat je er aan kunt doen.
(2) Inzicht in het eigen functioneren.
(3) Mindfullness oefeningen, steeds weer in het NU komen.
(4) ACT onderdelen. Dit is gericht op acceptance en commitment.
(5) Leren voelen en benoemen van dingen.
(6) En nog veel andere dingen die kunnen bijdragen aan een gelukkig(er) leven

Praktische informatie en aanmelden
Omdat ik graag wil dat de workshop voor iedereen toegankelijk is, hanteer ik verschillende tarieven. (*Als de kosten een reden zijn om niet mee te doen zijn, overleg dan met mij over de mogelijkheden)

• Voor studenten: 200,-
• Voor werkenden: 395,-

Start: Woensdagmiddag 12 september voor jongeren van 14 jaar tot 20 jaar om 15.30 tot ongeveer 18.00 uur.

Ben je ouder dan 20 jaar dan ben je ’s avonds welkom om 19.00 uur  het duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Data: 12, 19, 26 september.  3, 10, 24 oktober.  7, 14, 21 en op 28 november is de laatste avond. Hou voor de zekerheid wat extra woensdagavonden vrij, omdat ik mijn vakantie nog niet heb gepland. Het adres waar de workshop gehouden wordt is Fliermatenweg 1, Holten.

Aanmelden noodzakelijk en kan via deze site “contact” of  r.lambooy@icloud.com of via de Facebook pagina van Rita Beldman.